كبده إسكندراني ..

اذهب الى الأسفل

كبده إسكندراني ..

مُساهمة  minagou في الأحد يوليو 18, 2010 7:00 pm





المقادير

1-كيلو كبده مقطعه قطع صغيره
2-نصف راس ثوم مفروم
3-فلفل اخضر مفروم
4-زيت اى نوع
5- عصير ليمونه
6-2ملعقه خل
7- ملح بهار شطه
8-فلفل اسود

الطريقة
اولا نغسل الكبده وياريت بماء ساخن وتصفى جيدا ثم نضع الليمون
و البهار والفلفل الاسود والثوم ونتركها شويه لتتتبل
نضع الزيت على النار عليه الكبده ونقلب حتى يتغير لونها نهدىء عليها وعندما تقرب من السوا نضع الخل والشطه
الشطه ,,الفلفل الاحمر الحار,, حسب الرغبه
ونطفىء وبالهنا والشفا

minagou
Admin

المساهمات : 1035
تاريخ التسجيل : 13/07/2010

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://kelmetmanfa3a.forumaction.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى